De eerste speeltoestellen zijn gevonden en opgehaald.

Ze moeten nog wel worden schoongemaakt en opgeknapt, maar......................het begin is er.

 

 er kan geklommen worden als  we dit toestel kunnen laten vervoeren :-)

Decoratief treintje om op te zitten voor kleine kinderen

 

'Hobbelpaard'

4-persoons wipwap

Een leuke olifantenglijbaan

Er komt steeds meer speelgoed bij, zodat we straks een heleboel kinderen blij kunnen maken!

We hebben ook nog een grote  trampoline gekregen, een klimtoestel in onderdelen liggen, een draaischijf en een evenwichtsbalk.

Mocht u nog een schommel hebben voor grotere kinderen die nog in goede staat verkeerd dan horen we dat graag! (wel in de regio als het kan ;) )

Inmiddels is de vertrekdatum vastgesteld: vrijdag 2 augustus

Dit was lang onzeker, omdat aanvankelijk de bedoeling was in Krakau een speelplek te maken, maar dit kon door omstandigheden niet door gaan. Het wordt nu 120 km ten noorden in Kielce bij een opvanghuis voor jongeren. Zij kijken met ongeduld uit naar onze komst.

Het transport klaar maken was een hele puzzel. Alles moest op pallets en we wilden.liefst alles meenemen, maar of dat ging lukken was de vraag.

Tijdens ons verblijf hopen we u op de hoogte te houden via verslaggeving Kielce óf via facebook van 10age7 

Het was een hele grote 3D legpuzzel om alle onderdelen netjes op pallets te krijgen, zodat alles in de vrachtwagen zou passen. Sommige onderdelen waren breder dan een pallet, daar moest dan een smallere pallet tegenover. Erg spannend of het zou lukken met laden, want je kunt wel op schaal rond de keuken tafel je planning maken, maar op de dag zelf is het afwachten of de berekeningen juist zijn.

Kielce de vrachtwagen komt eraan!