Na de boodschappen te hebben gehaald zijn we gaan ontbijten en het werk voor de komende dag besproken. Dit zou een belangrijke dag worden, want er moest nog een hoop op zijn plaats worden gezet. Morgen 12 uur komen de kinderen voor de officiële opening/overdracht.

Er zou een kraantje bij komen helpen, maar helaas kwam hij niet opdagen. Daar was niemand blij mee, maar gelukkig kon father Kryzs er toch nog eentje regelen vlak voor het middageten. 

In het midden lag nog een enorme berg grind die verspreid moest worden. Want daar hadden we het laatste toestel gepland. Ook moest alles met de trilplaat worden aangetrild. En nog 15 diepe gaten heeft het kraantje voor ons kunnen maken.

De machinist had de makkelijkste taak, wij liepen als mieren over de speelplek met harken, schoppen, kruiwagens, schoonmaak sponsjes, verfkwasten en ander gereedschap.

Ondertussen werd er ook druk gewerkt aan het zwarte toestel. Daar was een verbinding voor verzonnen, waar speciaal op maat gemaakte balken voor waren besteld. Dit moest een wiebelbrug worden, een zwevende evenwichtbalk verbonden met touwen. Een leuke uitdaging voor de kinderen. En een leuke uitdaging voor ons zelf.

We hadden alle vertrouwen dat het zou lukken, maar de tijd kroop wel verder. 

Het uiteindelijke resultaat mag er zijn.

Nog het stationsbord geplaatst en 'savonds werd er nog even doorgewerkt en opgeruimd na het eten. Ook nog cement gehaald (28 totaal), want morgen moeten we de laatste gaten vullen en atributen neerzetten voor de opening. We hebben nog wel wat te doen dus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb