Dinsdag in Kielce: de vrachtwagen met steentjes voor op de speelplaats is in aantocht. Er staat echter een auto voor de ingang waardoor de vrachtwagen er niet door kan. Dat wordt weer geduld hebben.....

Het lange wachten wordt half in de ochtend eindelijk beloond en we kunnen verder. Met handen en voeten proberen we de graafmachinist duidelijk te maken wat we willen. Na de nodige zweetdruppels wordt als eerste de trampoline geplaatst.

Nu het eerste onderdeel van de speeltuin staat, hebben we de smaak te pakken en met de hulp van de graafmachine valt het graafwerk mee. Daarnaast is er een begin gemaakt met het bouwen van het zwarte klimtoestel. 

Ondertussen wordt op de werkplaats ook het nodige werk verricht, want een goede voorbereiding is het halve werk. 

Dat varieert van schoonmaken, schuren, afplakken, verven, sorteren en ga zo maar door. Natuurlijk moeten na gedane arbeid de bankjes even getest worden.

Deze mooie dag hebben we afgesloten met een kampvuurtje en een spelletje Weerwolven en een paar black stories (raadselachtige verhalen, waar de clue van ontdekt moet worden). Een geslaagde dag in Polen en nu lekker zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.