Alweer een dag voorbij. De tijd vliegt. De vraag is gaan we het redden? Gelukkig hadden we vandaag een pneumatische hamer ter beschikking. De stukken fundament kunnen nu kapot worden geslagen en dat scheelt een hoop tijd. Het verfwerk aan de trein is gereed het beitswerk neemt nog een paar dagen in beslag. De derde toren is in aanbouw. 

Ons geweldige damesteam helpt sjouwen, onder het motto "samen sta je sterk'. Mocht u nog een klusje thuis hebben, neemt u dan vooral contact op via het formulier, ze zijn multifunctioneel inzetbaar. Er hangt alleen wel een prijskaartje aan ;)

Eind van de middag gingen we op pad voor een wandeling. Kielce heeft mooie kalkrotsen en heuvels en daar gingen we onder leiding van twee gidsen die engels konden spreken en verstaan naar toe. (Geo park). Mijnen met lime steen.

Op één van de heuvels staat een monument, deze is geplaatst ter herinnering aan de zeeslag tijdens de WOII in de Baltische zee, we hadden vanaf daar een prachtig uitzicht. 

Na de fikse wandeling hebben we gezellig gegeten met elkaar, helaas deed de bankpas het niet en iedereen was al bang dat we de afwas moesten gaan doen. Maar één van de gidsen hielp ons uit de brand. Dzien kuje. (Morgen maar even checken wat er aan de hand is met de pas.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij thuiskomst nog het resultaat bekeken van de afgelopen dag.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb