De dag begon vandaag met regen, maar daardoor hadden we een lekkere frisse start van de dag en was het voor de sjouwers minder zweten. De pallets met spullen, moet u weten, staan namelijk op een binnenplaats tussen de gebouwen en de speeltuin wordt gebouwd op een veldje achter de gebouwen en ligt anderhalf tot twee meter dieper. Zodra je de deur van de binnenplaats opent kun je zo naar beneden kukelen. Om niet steeds om te hoeven lopen (om het hoofdgebouw heen, over de openbare weg) en om dit hoogteverschil te omzeilen hebben we daarom een ladder geplaatst van één van de speeltoestellen achter de deur en kunnen we daar zelf en de tilbare spullen op het "bouwterrein" komen.

 

Vandaag is de eerste paal geplaatst van onze vier torens tellende speeltoestel. Voor iedere paal moet er een gat worden gegraven/gehakt/gestoken, maakt niet uit hoe als het gat er maar komt, al naar gelang hoeveel puin en fundamentresten we tegen komen. Mamamia wat een karwei. Een kraantje is niet beschikbaar en het werk moet door, anders komen we niet klaar! Elke paal zetten we vast met wat beton, dus u begrijpt we verzetten heel wat arbeid, dit is bij iedere maaltijd wel te merken, want er gaat heel wat naar binnen.

 

Mee naar de bouwmarkt om spullen te halen. Zakken cement, bussen met beits, verf, kwasten en bouten. Maar niet alles wat we nodig hebben lukte ons om te vinden. 

Er kan weer geverfd worden aan de trein. Het rood is vandaag aan de beurt. Vandaag is rood wat rood hoort te zijn.....

 

 

 

 

 

Deze hebben de trein gemist :)

Onderdelen van de toren schoonmaken met een borstel en wat zeepsop. Zodat ze daarna gebeitst kunnen worden.

Speelgoed uitzoeken; een waterbaan compleet met bootjes, leuk voor de kinderen.

Eind van de werkdag, staat de eerste toren en zijn er ruim 10 zakken cement verwerkt, twee trein stellen in de lak gezet, 25 emmers water versjouwd, twee keer boodschappen gedaan, 16 hotdogs verorberd en 10 mensen tevreden en lekker moe naar bed gegaan. ( oké 9 dan, want eentje heeft de website nog bijgewerkt)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb